Kultowa pasta bezrybna o smaku wędzonej makreli. Do ukręcenia bez blendera.
Kategoria: Śniadania, kolacje
Pasta z ciecierzycy, ogórków kiszonych i koperku, szybka
Prosta pasta z cieciorki, fasoli i ogórków kiszonych doprawiona musztardą i koperkiem.
Brązowy ryż na mleku roślinnym, wegański pudding ryżowy
Łatwy przepis na jeden z najlepszych poprawiaczy nastroju – pudding ryżowy.
Proziaki / sodziaki fit, pełnoziarniste, wegańskie
Szybkie i bardzo proste mączne, grube placki na sodzie, czyli na „prozie”.
Mango lassi wegańskie, indyjski napój jogurtowy
Orzeźwiający napój jogurtowo-owocowy rodem z Indii.
Kuskus na słodko, na mleku, z bananem, bez gotowania
Szybki kuskus na słodko w 2 wersjach bez gotowania: na ciepło i na zimno.
Nocna owsianka z bananem i owocami mrożonymi
Jak zaoszczędzić rano sporo czasu? Z pomocą nocnej owsianki bananowej!
Placki owsiane z bananem i cynamonem, pancakes bez jajek
Pyszne i dietetyczne placki owsiane z gorącym sosem malinowo-klonowym.
Bułki z patelni, drożdżowe, pełnoziarniste, 4 składniki
Piekarnik wcale nie jest niezbędny do zrobienia pysznych i wyrośniętych bułek na drożdżach.