Kremowy i pyszny, a przy tym najszybszy dip, jaki da się ukręcić – tylko 4 składniki.
Kategoria: Podstawowe
Bulion do ramenu, warzywny, wegański
Klarownie złocisty, łagodny, lekko słodki bulion roślinny do zupy ramen.
Dressing z masłem orzechowym, fistaszkowy
Szybki wegański dressing do bowli, sałatek, wrapów, tacos, burgerów i kanapek.
Śmietana z nerkowców i płatków drożdżowych
Przepis na ekspresową, moją ulubioną śmietanę do zabielania zup i sosów.
Tortille kukurydziane bezglutenowe, 2 składniki
Ekspresowy przepis na najłatwiejsze pieczywo na świecie.
Jak zrobić puree (mus) z dyni piżmowej, hokkaido i innych
Nie ma nic łatwiejszego niż domowa produkcja puree z pieczonej dyni.
Najłatwiejszy chleb z mąki gryczanej na drożdżach
Najłatwiejszy przepis na domowy chleb bezglutenowy!
Bliny gryczane wegańskie, bezglutenowe, najłatwiejsze
Bliny to drożdżowe placki lub naleśniki rodem z Rosji, Ukrainy i Białorusi.
Jak smażyć bez tłuszczu, na wodzie lub na sucho – poradnik
Bez lania wody o tym, jak smażyć na wodzie lub na suchej patelni.