Przepyszna sałata po koreańsku przypominająca nieco kimchi.
Kategoria: Przepisy wegańskie
Bez cukru, niskotłuszczowe, pełnoziarniste, czasem bezglutenowe
Lekki sos / dressing z papryki konserwowej
Smakowity i oczojebny sos, który podkręci na maksa każdą sałatkę.
Szpinak w wegańskim sosie beszamelowym / białym sosie
Śmiesznie łatwy przepis na szpinak w bezglutenowym, wegańskim beszamelu.
Leniwe kopytka ze szpinakiem, wegańskie
Łatwe i pyszne zielone kluski z ziemniakami i wędzonym tofu.
Dal z fasolki mung lub grochu i warzyw, wegański
Bardzo łatwy przepis na codzienny dal tarkari inspirowany Kuchnią Kryszny.
Pieczarki faszerowane szpinakiem i fasolą, wegańskie
Aromatyczne pieczarki faszerowane szpinakiem, fasolą, orzechami i oliwkami.
Sałatka z jarmużu, marchewki, pomidorków i orzechów
Pyszna bomba witaminowa: sałatka z jarmużu, pomidorków i orzechów włoskich.
Ciastka z makiem, powidłami i daktylami, wegańskie
Ciastka z mielonym suchym makiem i powidłami, marmoladą lub dżemem.
Serowe chipsy z jarmużu z piekarnika, fit, wegańskie
Uzależniająca przekąska: chrupiące chipsy z jarmużu pieczone bez oleju.