Łatwy przepis na duży gar aromatycznej kartoflanki z fasolą i zielskiem.
Kategoria: Obiady
Wegańska zupa ogórkowa z ziemniakami i koperkiem
Łatwa, pyszna i dietetyczną zupa ogórkowa, która smakuje jak u babci.
Fit szaszłyki warzywne z piekarnika, z tofu, wegańskie
Boskie i bardzo łatwe szaszłyki z tofu, pieczarkami, papryką i cebulą.
Ryż po meksykańsku z fasolą, szpinakiem i papryką
Brązowy ryż z warzywami po meksykańsku i wegańsku, na bogato.
Smażony ryż z warzywami po chińsku, fit, wegański
Pikantny, smażony ryż z brokułami i innymi warzywami. Bardzo prosty, zdrowy i pyszny.
Pikantne tofu po koreańsku z czosnkiem i imbirem
Bardzo łatwe tofu w słodko–kwaśnym sosie czosnkowo-imbirowym.
Zapiekanka ziemniaczana z cebulą, fit ziemniaki Romanoff
Bardzo łatwa zapiekanka z ugotowanych i startych na wiórki ziemniaków i marchewki.
Tofu smażone bez tłuszczu w panierce z sezamem
Ekspresowe, chrupiące tofu w sezamowej panierce z domowym sosem z mango.
Gulasz węgierski z kotletów sojowych, soczewicy i pieczarek
Najbardziej konkretny i „mięsny” gulasz, jaki udało mi się wycisnąć z roślin.