Smakowity i oczojebny sos, który podkręci na maksa każdą sałatkę.
Kategoria: Przekąski
Szpinak w wegańskim sosie beszamelowym / białym sosie
Śmiesznie łatwy przepis na szpinak w bezglutenowym, wegańskim beszamelu.
Pieczarki faszerowane szpinakiem i fasolą, wegańskie
Aromatyczne pieczarki faszerowane szpinakiem, fasolą, orzechami i oliwkami.
Sałatka z jarmużu, marchewki, pomidorków i orzechów
Pyszna bomba witaminowa: sałatka z jarmużu, pomidorków i orzechów włoskich.
Serowe chipsy z jarmużu z piekarnika, fit, wegańskie
Uzależniająca przekąska: chrupiące chipsy z jarmużu pieczone bez oleju.
Pikantne ogórki po koreańsku w 10 minut
Chrupiące i smakowicie doprawione ogórki, które pokochają fani ostrości.
Surówka z marchwi z masłem orzechowym i rodzynkami
Cynamonowa surówka z marchwi i masła orzechowego, która uzależnia!
Gotowany szpinak po koreańsku do obiadu, szybki!
Sigeumchi-namul to rodzaj bardzo popularnej w Korei sałatki ze szpinaku.
Smażona kukurydza z kolby lub z puszki
Superłatwy przepis na smażoną kukurydzę z lekkim, orzeźwiającym dressingiem.