Jak ugotować ryż brązowy / biały, aby pozbyć się 80% arsenu i zaoszczędzić na energii?
Kategoria: Podstawowe
Kiełki fasoli mung, jak wyhodować / uprawiać
Najłatwiejsza, domowa uprawa kiełków fasoli mung – w garnku do gotowania na parze.
Fit bułki z soczewicy czerwonej i płatków owsianych, bezglutenowe
Pełnoziarniste, bogate w błonnik oraz białko. Wegańskie, mogą być bezglutenowe.
Sos jogurtowy z masłem orzechowym, wegański
Kremowy i pyszny, a przy tym najszybszy dip, jaki da się ukręcić – tylko 4 składniki.
Bulion do ramenu, warzywny, wegański
Klarownie złocisty, łagodny, lekko słodki bulion roślinny do zupy ramen.
Dressing z masłem orzechowym, fistaszkowy
Szybki wegański dressing do bowli, sałatek, wrapów, tacos, burgerów i kanapek.
Śmietana z nerkowców i płatków drożdżowych
Przepis na ekspresową, moją ulubioną śmietanę do zabielania zup i sosów.
Tortille kukurydziane bezglutenowe, 2 składniki
Ekspresowy przepis na najłatwiejsze pieczywo na świecie.
Jak zrobić puree / mus z dyni piżmowej, hokkaido i innych
Nie ma nic łatwiejszego niż domowa produkcja puree z pieczonej dyni.