Łatwy przepis na domowy sos warzywny do ryżu, kaszy lub makaronu.
Kategoria: Obiady
Bitki sojowe w ciemnym sosie grzybowym, wegańskie
Łatwy obiad jak u mamy: bitki sojowe w gęstym, ciemnym i aromatycznym sosie.
Gulasz z jednorożca
Łatwy gulasz, który łączy wszystkie moje ulubione gulaszowe ingrediencje.
Koreański gulasz z soft tofu, pikantny, wegański
Sundubu-jjigae to lekki, idealny na każdą porę roku, gulasz z warzywami i tofu.
Zupa szparagowa – wegański fit krem z białych szparagów
Wykwintna zupa szparagowa zabielona wegańską, dietetyczną śmietaną.
Łatwe tofu w fit sosie paprykowym
Delikatne tofu w kremowym sosie paprykowym, do zrobienia w 25 minut.
Fit flaczki z boczniaków pomidorowe, wegańskie
Sekretny przepis na pyszne i delikatne (nie gumowate) flaczki z boczniaków.
Tofu w sosie pomidorowym po indyjsku – paneer makhani
Dietetyczny przepis na tofu w kremowym sosie „maślano”-pomidorowym.
Harira – marokańska zupa z ciecierzycą i ziemniakami
Pożywna zupa ze strączkami, pomidorami i rozgrzewającymi przyprawami.