Pyszna bomba witaminowa: sałatka z jarmużu, pomidorków i orzechów włoskich.
Kategoria: Przekąski
Serowe chipsy z jarmużu z piekarnika, fit, wegańskie
Uzależniająca przekąska: chrupiące chipsy z jarmużu pieczone bez oleju.
Pikantne ogórki po koreańsku w 10 minut
Chrupiące i smakowicie doprawione ogórki, które pokochają fani ostrości.
Surówka z marchwi z masłem orzechowym i rodzynkami
Cynamonowa surówka z marchwi i masła orzechowego, która uzależnia!
Gotowany szpinak po koreańsku do obiadu, szybki!
Sigeumchi-namul to rodzaj bardzo popularnej w Korei sałatki ze szpinaku.
Smażona kukurydza z kolby lub z puszki
Superłatwy przepis na smażoną kukurydzę z lekkim, orzeźwiającym dressingiem.
Pieczona ciecierzyca bez tłuszczu, pikantna i chrupiąca!
Turbochrupiąca pieczona ciecierzyca z puszki, której nie można się oprzeć!
Kanapka ze smażonymi pieczarkami i cebulą a la szarpana wołowina
Wegańska fit kanapka na ciepło ze smażonymi pieczarkami i cebulą.
Smażona cukinia w cieście wegańskim, fit, bezglutenowa
Smażona cukinia w fit cieście – bardzo łatwa, fajna i lekka przekąska.